Archive

Archive for the ‘Story’ Category

MOTHER TERESA’S SAINTLY LIFE

October 11, 2009 Leave a comment

Mother Teresa was born as Agnes Gonxha Bojaxhiu, on August 27, 1910, the map of the heavens at her birth has the following stellar signature: Sagittarius, Virgo and Libra. Her Sagittarius ascendant makes her attuned to philosophy, religion and she has a deep longing to understand God. Several of the planets were in Virgo, the sign of service, and her Midheaven was in Libra, the sign of equality and peace. Throughout Mother Teresa’s life she expressed the best of these signs and, which the energies of Pluto, which rules fate, and Neptune, the planet of mysticism, which actively influenced her life as they transit around her horoscope, she was able to come up with a new brand of practical spirituality.

She took the vows of chastity, poverty and obedience, made herself pure and fit for divine communication. Later in her life, as Mother Teresa, she regarded her life and works as an expression of God’s love on earth. When she was eighteen, Neptune entered her 9th house-the area of education, higher learning and yearning to be with God. There was a call to be in union with the higher forces of the universe and she heeded the call. She left her home in Skopje, Yugoslavia and became a nun in Dublin, Ireland. She was changed forever; she came to be known as “Sister Teresa.” Her life was transformed as she dedicated it to doing God’s will. The order she joined ran convent schools in India. She later went to India to teach and eventually adopted it as her home and the base for her saintly work.

On September 10, 1948, while on the train heading to a retreat, she had a remarkable spiritual experience. There was another message form God, instructing her to leave the convent and to help and express God’s love to those who are poor, suffering and downtrodden. In this year, she started her special mission; she left the convent to seek the poor. She attracted 12 followers who were very devoted to her cause. They sought the most miserable of society and lived with them. Early in the existence of their order they endured abuse and humiliation but they persevered. In 1950, the Vatican established the Missionaries of Charity and Sister Teresa became Mother Teresa. Unlike other missionary orders, they took and additional vow- a life of dedication to the care of the poor and the needy.

In 1952, the House for the Dying was opened, caring for the helpless and guiding them to die in dignity. In 1957, they started to work with the outcast of society-the lepers. Wherever there was a calamity, missionaries from her order were present, giving moral support and helping raise funds for the people in distress. Mother Teresa’s strong dedication has won her many admirers and supporters worldwide. By her selfless example she has proven that despite economic issues that divide people, human beings are the same-they share the same pain and sorrow. Her work has transcended national and religious boundaries.

She has won the support of world leaders and other benefactors form different backgrounds, hence, she did not have to worry about the source of funding for her projects. In 1985, then US President Ronald Reagan honored her with the Medal of Freedom. In 1996 a poll was made and she was voted second to Princess Diana as the World’s Most Caring Individuals.

Mother Teresa has helped millions of people who were suffering and have inspired the rich and the poor alike into another way of compassionate living. Some individuals were born to embody a universal principle that if more people would emulate would lead to a more peaceful and spiritual planet; Mother Teresa was such a light, she pointed us a way to be closer to God, through the path of service.

Categories: Story

Sexy Asian Girls in your webcam

July 6, 2009 3 comments

Free Image Hosting At site
This evening I’ve just found a website which is very good.I think can be very interesting for me. I especially do not Japanese Girls. Contains many beautiful women asia and horny. Where we can what we do according to our own imagination to the type of opponent that we’re seeing.

if you want to pay a visit to the site should be aged 17 years and over. I do not recommend to the age of 17 years and below. Due to my website that contains content looks this is only for adults only.

How to register to this website is also very easy to choose based on your point. with just $ 2 dollars you can only satisfy your own imagination about the asian girls. Is not cheap!

By visiting this site you can see hundreds of sexy japanese girls who can satisfy imagination or even lust sendiri. You can also interact directly with a beautiful woman asia cams with facilities that have been provided. Than you imagine lot of asian girl in a dream or even in the bathroom does not have one you visit this site.

So wait let alone visit the site immediately and get interact with hundreds of asian girl. Who are ready to serve you at any time

Categories: Story

Blogwalking aktifitas yang menyenangkan sekaligus menjengkelkan

July 4, 2009 9 comments

Blogwalking merupakan kegiatan menelusuri serangkaian blog, yang biasanya tercatat di dalam Blogroll ataupun dari daftar komentar suatu postingan, atau dari pesan di Shoutbox, atau bisa dari mana saja sih

Berjalan dari satu blog ke blog yang lain, mungkin begitu lebih tepat.

Memang aktifitas yang satu ini sangat banyak mamfaatnya bagi suatu blog. Bisa jadi untuk meningkat silaturahmi antar sesama informasi, menaikkan page rank atau juga bisa juga digunakan untuk saling tukar klik (kayak gw hahahah)

Tapi yang paling membuat ku jengkel dari blogwalking adalah tatkala ketika bertemu dengan blog yang memiliki pop-up atau blog yang memiliki pop-up ntah itu berupa iklan atau sejenisnya.

Pop-up ad adalah jendela iklan yang biasanya muncul tiba-tiba jika mengunjungi sebuah halaman web. Biasanya iklan ini tidak diperlukan dan harus disingkirkan agar tidak mengganggu proses menjelajah web. (source wikipedia).

Yang paling membuatku jengkel dari Pop-up itu sendiri adalah ketika pop-up itu secara tiba – tiba bermunculan lebih dari satu terkadang bisa mencapai 10 buah dan kalo di close secara manual ehhh muncul lagi. Jadi dapat kusimpulkan yang seperti itu apakah bisa dikatakan spam.

Memang sihhh mamfaat dari Pop-up itu ada juga yahh apalagi kalo ga supaya yang mengunjungi blog kita tersebut tertarik akan iklan kita. Tapi kalo bermunculan sampe lebih dari sepuluh wahhhhhhh ruwetttt bangetttt.

So pleaseee do not make POP-UP, buat teman2ku yang sering mampir ke blogku aku ucapkan terima kasihhh banyak atas kunjungannya. Aku tidak menyinggung blog siapapun yang punya blog cuma ini isi hatiku yang sedang benci banget ama Pop-up yang terkadang berisi spam.

Categories: Story

Menjaring Backlink Dengan MLM Backlink

June 25, 2009 11 comments

Ada info baru dari sobat blogger di Buitenzblog. Ternyata, MLM sekarang gak cuma digunakan buat nyari uang saja baik bisnis online maupun bisnis offline. Di dunia blogger, sistem MLM ini juga digunakan untuk mendapatkan backlink yang banyak. Buat temen-temen blogger lain yang ingin mengikuti MLM Backlink ini, silahkan copy paste tulisan dibawah ini dengan mengikuti ketentuan yang telah dibuat…. yang pasti Gratis sob… dan kita lihat seberapa ampuh sistem MLM digunakan untuk backlink…

Siapa yang meragukan kedahsyatan faktor kali? Siapa yang menganggap remeh kehebatan penyebaran produk dengan pemasaran sistem Multi Level Marketing? Nah, saya ingin mencoba mengajak anda semua untuk memanfaatkan kedahsyatan faktor kali dan kecepatan penyebaran ini dalam bentuk backlink.

Caranya sangat mudah. Anda hanya perlu meletakkan link-link berikut ini di blog atau artikel anda:

1. Okezone
2. Facebook
3. Friendster
4. Google
5. Bisnis Online
6. dimas0883 blogspot
7. Freeware-Asik
8. Buitenzblog
9. Ini-bisnis-koe
10. Another Story From Me

Tapi ingat, sebelum anda meletakkan link diatas, anda harus menghapus peserta nomor 1 dari daftar. Sehingga semua peserta naik 1 level. Yang tadi nomor 2 jadi nomor 1, nomor 3 jadi 2, dst. Kemudian masukkan link anda sendiri di bagian paling bawah (nomor 10).

Jika tiap peseta mampu mengajak 5 orang saja, maka jumlah backlink yang akan didapat adalah

Ketika posisi anda 10, jumlah backlink = 1
Posisi 9, jml backlink = 5
Posisi 8, jml backlink = 25
Posisi 7, jml backlink = 125
Posisi 6, jml backlink = 625
Posisi 5, jml backlink = 3,125
Posisi 4, jml backlink = 15,625
Posisi 3, jml backlink = 78,125
Posisi 2, jml backlink = 390,625
Posisi 1, jml backlink = 1,953,125

Dan semuanya menggunakan kata kunci yang anda inginkan. Dari sisi SEO anda sudah mendapatkan 1,953,125 backlink dan efek sampingnya jika pengunjung web para downline anda mengklik link itu, anda juga mendapatkan traffik tambahan.

Nah, silahkan copy paste artikel ini, dan hilangkan peserta nomor 1 lalu tambahkan link web anda di posisi 10. Ingat, anda harus mulai dari posisi 10 agar hasilnya maksimal. Karena jika anda tiba2 di posisi 1, maka link anda akan hilang begitu ada yang masuk ke posisi 10.

Selamat mencoba.. dan mari kita lihat bagaimana efeknya

Categories: Story

Facebook bikin aku ….

Waduhhh akhir aku ketagihan ama Facebook. Sampai aku lupa ngeposting. Mau posting apa pun aku ga tahu.
Aku buka facebook hanya utk main poker doank. Walaupun sering kalah tp asik jg. Lumayan untuk ngisi waktu pada saat lagi bosan.

Tapi belakangan ini aku dengar kabar ehhh katanya Faceboo HARAM. Apanya yang haram aku juga bingung. Aneh banget yahh dikit – dikit di negara ini sering kali menggunakan kata haram. Dari segi mana haramnya aku juga heran. Kl begini terus – terusan negara ini baiknya kembali ke zaman batu aja kayak fil FLINSTONE itu. Kwkwkwkwkwkkw

Categories: Story

RUN

March 23, 2009 2 comments

Lagu ini adalah salah satu lagu favoritku. Lagu ini membuatku terkadang – kadang ingin lari dari kehidupan dan kenyataan yang aku lalui. Berat kehidupan dan pahitnya kenyataan yang sering aku terima membuat aku ingin lari dan lari sejauh mungkin.

Walaupun lagu ini terkesan sangat jadul but i realy love this song.

Categories: Story